Rijbewijs Kopen

Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

Alle licenties die we leveren, kosten tussen praktijk en service tussen de € 760 en maximaal € 2100. De kosten variëren afhankelijk van het vereiste type licentie en met name de lokale motorisatie die zich het dichtst bij uw huis bevindt, waar u zich moet registreren. In zeldzame gevallen kan dit meer kosten dan het bovengenoemde plafond.
Het rijbewijs wordt meestal afgegeven binnen twee weken na het aanvragen van de service en het verifiëren van de betaling, door een hoge leveringsprioriteit te selecteren via het formulier. U kunt de vergunning binnen 7 werkdagen aanvragen. Dit zal resulteren in een substantiële stijging van de totale prijs.
Betaling wordt vooraf gevraagd voor de service, omdat praktijken, oogonderzoek, examenkosten, gidsen om te leren rijden moeten worden vastgelegd (uiteraard met verkeerde datums), en we kunnen deze kosten niet op onze kosten dekken. dus neem alsjeblieft geen contact met ons op om betaling na levering te vragen. Na het verstrekken van uw gegevens moet u de betaling uitvoeren.
We gebruiken alleen zeer veilige en niet-traceerbare betaalmethoden voor de veiligheid van klanten en die van ons, de betaling die we het meest gebruiken en via cryptocurrency, bijvoorbeeld Bitcoins. U kunt ook een bankoverschrijving doen. Western Union en Money Gran worden hier ook geaccepteerd.
De licentie wordt aangetekend verzonden (levertijd 1 tot 2 dagen) naar het adres dat u op het aanvraagformulier aangeeft. U krijgt ook een follow-up om de status van uw zending te controleren.
De vergunning is geregistreerd bij de gemeente die zich het dichtst bij uw positie bevindt. Als u bijvoorbeeld in Amsterdam bent, wordt dit geregistreerd via een motorisatieafdeling in Amsterdam, om de realisatie van uw rijbewijs zo transparant mogelijk te maken.
Om deze reden gebruiken we betalings- en contactmethoden om de vertrouwelijkheid en de maximale vertrouwelijkheid van de klant te behouden.
Wanneer we uw document verzenden, sturen we u ook een verificatieschijf, telefooncode en een link naar een database die u gebruikt om de authenticiteit van uw document te verifiëren. Met de verificatieschijf kunt u al uw informatie zien die is opgeslagen in het veronderstelde databasesysteem. Als u uw informatie in het systeem ziet, betekent dit dat uw document een echt document is. Daarom moet u het document wettelijk gebruiken.
Wij zijn professionals op dit gebied en doen dit al jaren met 100% succes. Naast getuigenissen van onze klanten, kunt u onze website bezoeken om enkele voorbeelddocumenten en de voorbeeldvideo te bekijken. We ontvangen dagelijks minimaal 2 tot 7 bestellingen van klanten over de hele wereld en zij bevelen onze diensten altijd aan aan anderen wanneer zij hun documenten ontvangen. Wees dus zeker van onze legitimiteit.

Je kunt ook een Frans rijbewijs kopen, een Belgisch rijbewijs kopen, een Duits rijbewijs kopen, een rijbewijs voor Zwitserland kopen, een Oostenrijks rijbewijs kopen, een rijbewijs voor Polen kopen en ook gemakkelijk een Roemeens rijbewijs bij ons kopen.

U leert ook meer van ons door hier te klikken

Scroll to top
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?